握握弌傍利 > 凪麿窮徨慕 > bird neighbors >

及6嫗

bird neighbors-及6嫗

弌傍�� bird neighbors 忖方�� 耽匈3500忖

梓囚徒貧圭�鮗� ○ 賜 ★ 辛酔堀貧和鍬匈��梓囚徒貧議 Enter 囚辛指欺云慕朕村匈��梓囚徒貧圭�鮗� ● 辛指欺云匈競何��
!!!!隆堋響頼��紗秘慕禰厮宴和肝写偬堋響��



 their parents set before them   grubs�察�worms�察�grain�察�field´mice�察�anything�察�in fact�察�for the raven is a conspicuously omnivorous bird。


PURPLE GRACKLE ��Quiscalus quiscula�� Blackbird family

Called also�此�CROW BLACKBIRD�察�MAIZE THIEF�察�KEEL´TAILED GRACKLE�察  。�COMMON GRACKLE�察�AOU 1998��

Length  12 to 13 inches。 About one´fourth as large again as the   robin。 Male  Iridescent black�察�in which metallic violet�察�blue�察�copper�察  �and green tints predominate。 The plumage of this grackle has   iridescent bars。 Iris of eye bright yellow and conspicuous。   Tail longer than wings。 Female  Less brilliant black than male�察�and smaller。 Range  Gulf of Mexico to 57th parallel north latitude。  Migrations  Permanent resident in Southern States。 Few are   permanent throughout range。 Migrates in immense flocks in March   and September。

This ;refined crow; ��which is really no crow at all except in appearance�� has scarcely more friends than a thief is entitled to�察�for�察�although in many sections of the country it has given up its old habit of stealing Indian corn and substituted ravages upon the grasshoppers instead�察�it still indulges a crow´like instinct for pillaging nests and eating young birds。

Travelling in immense flocks of its own kind�察�a gregarious bird of the first order�察�it nevertheless is not the social fellow that its cousin�察�the red´winged blackbird�察�is。 It especially holds aloof from mankind�察�and mankind reciprocates its suspicion。

The tallest�察�densest evergreens are not too remote for it to build its home�察�according to Dr。 Abbott�察�though in other States than New Jersey�察�where he observed them�察�an old orchard often contains dozens of nests。 One peculiarity of the grackles is that their eggs vary so much in coloring and markings that different sets examined in the same groups of trees are often wholly unlike。 The average groundwork�察�however�察�is soiled blue or greenish�察�waved�察�streaked�察�or clouded with brown。 These are laid in a nest made of miscellaneous sticks and grasses�察�rather carefully constructed�察�and lined with mud。 Another peculiarity is the bird's method of steering itself by its tail when it wishes to turn its direction or alight。

Peering at you from the top of a dark pine tree with its staring yellow eye�察�the grackle is certainly uncanny。 There�察�very early in the spring�察�you may hear its cracked and wheezy whistle�察�for�察�being aware that however much it may look like a crow it belongs to another family�察�it makes a ridiculous attempt to sing。 When a number of grackles lift up their voices at once�察�some one has aptly likened the result to a ;good wheel´barrow chorus� ─�The grackle's mate alone appreciates his efforts as�察�standing on tiptoe�察�with half´spread wings and tail�察�he pours forth his craven soul to her through a disjointed larynx。 With all their faults�察�and they are numerous�察�let it be recorded of both crows and grackles that they are as devoted lovers as turtle´doves。 Lowell characterizes them in these four lines��

  ;Fust come the black birds�察�clatt'rin' in tall trees�察  �And settlin' things in windy Congresses�察  �Queer politicians�察�though�察�for I'll be skinned   If all on 'em don't head against the wind。;

The Bronzed Grackle ��Quiscalus quiscula aeneus�� differs from the preceding chiefly in the more brownish bronze tint of its plumage and its lack of iridescent bars。 Its range is more westerly�察�and in the southwest it is particularly common�察�but as a summer resident it finds its way to New England in large numbers。 The call´note is louder and more metallic than the purple grackle's。 In nearly all respects the habits of these two birds are identical。


RUSTY BLACKBIRD ��Scolecophagus carolinus�� Blackbird family

Called also�此�THRUSH BLACKBIRD�察�RUSTY GRACKLE�察�RUSTY ORIOLE�察�RUSTY CROW�察�BLACKBIRD

Length  9 to 9。55 inches。 A trifle smaller than the robin。 Male  In full plumage�察�glossy black with metallic reflections�察  �intermixed with rusty brown that becomes more pronounced as the   season advances。 Pale straw´colored eyes。 Female  Duller plumage and more rusty�察�inclining to gray。 Light   line over eye。 Smaller than male。 Range  North America�察�from Newfoundland to Gulf of Mexico and   westward to the Plains。  Migrations  April。 November。 A few winter north。

A more sociable bird than the grackle�察�though it travel in smaller flocks�察�the rusty blackbird condescends to mingle freely with other feathered friends in marshes and by brooksides。 You can identify it by its rusty feathers and pale yellow eye�察�and easily distinguish the rusty´gray female from the female redwing that is conspicuously streaked。

In April flocks of these birds may frequently be seen along sluggish�察�secluded streams in the woods�察�feeding upon the seeds of various water or brookside plants�察�and probably upon insects also。 At such times they often indulge in a curious spluttering�察�squeaking�察�musical concert that one listens to with pleasure。 The breeding range is mostly north of the United States。 But little seems to be known of the birds' habits in their northern home。

Why it should ever have been called a thrush blackbird is one of those inscrutable mysteries peculiar to the naming of birds which are so frequently called precisely what they are not。 In spite of the compliment implied in associating the name of one of our finest songsters with it�察�the rusty blackbird has a clucking call as unmusical as it is infrequent�察�and only very rarely in the spring does it pipe a note that even suggests the sweetness of the redwing's。


RED´WINGED BLACKBIRD

��Agelaius Phamiceus�� Blackbird family

Called also。 SWAMP BLACKBIRD�察�RED´WINGED ORIOLE�察�RED´WINGED   STARLING

Length  Exceptionally variable7。50 to 9。80 inches。 Usually   about an inch smaller than the robin。 Male  Coal´black。 Shoulders scarlet�察�edged with yellow。 Female  Feathers finely and inconspicuously speckled with   brown�察�rusty black�察�whitish�察�and orange。 Upper wing´coverts   black�察�tipped with white�察�or rufous and sometimes spotted with   black and red。 Range  North America。 Breeds from Texas to Columbia River�察�and   throughout the United States。 Commonly found from Mexico to   57th degree north latitude。 Migrations  March。 October。 Common summer resident。

In oozy pastures where a brook lazily finds its way through the farm is the ideal pleasure ground of this ;bird of society。; His notes�察 �h'´wa´ker´ee; or ;con´quer´ee; ��on an ascending scale���察�are liquid in quality�察�suggesting the sweet�察�moist�察�cool retreats where he nests。 Liking either heat or cold ��he is fond of wintering in Florida�察�but often retreats to the north while the marshes are still frozen���察�enjoying not only the company of large flocks of his own kind with whom he travels�察�but any bird associates with whom he can scrape acquaintance�察�or to sit quietly on a tree´top in the secluded�察�inaccessible bog while his mate is nesting�察�satisfied with cut´worms�察�grubs�察�and insects�察�or with fruit and grain for his food  the blackbird is an impressive and helpful example of how to get the best out of life。

Yet�察�of all the birds�察�some farmers complain that the blackbird is the greatest nuisance。 They dislike the noisy chatterings when a flock is simply indulging its social instincts。 They complain�察�too�察�that the blackbirds eat their corn�察�forgetting that having devoured innumerable grubs from it during the summer�察�the birds feel justly entitled to a share of the profits。 Though occasionally guilty of eating the farmer's corn and oats and rice�察�yet it has been found that nearly seven´eighths of the redwing's food is made up of weed´seeds or of insects injurious to agriculture。 This bird builds its nest in low bushes on the margin of ponds or low in the bog grass of marshes。 From three to five pale´blue eggs�察�curiously streaked�察�spotted�察�and scrawled with black or purple�察�constitute a brood。 Nursery duties are soon finished�察�for in July the young birds are ready to gather in flocks with their elders。

  ;The blackbirds make the maples ring    With social cheer and jubilee�察   �The red´wing flutes his '0´ka´lee��';                                           Emerson。


PURPLE MARTIN ��Progne subis�� Swallow family

Length  7 to 8 inches。 Two or three inches smaller than the   robin。 Male  Rich glossy black with bluish and purple reflections�察  �duller black on wings and tail。 Wings rather longer than the   tail�察�which is forked。 Female  More brownish and mottled�察�grayish below。 Range  Peculiar to America。 Penetrates from Arctic Circle to   South America。 Migrations  Late April。 Early September。 Summer resident。

In old´fashioned gardens�察�set on a pole over which honeysuckle and roses climbed from a bed where China pinks�察�phlox�察�sweet Williams�察�and hollyhocks crowded each other below�察�martin boxes used always to be seen with a pair of these large�察�beautiful swallows circling overhead。 Bur now�察�alas� �the boxes�察�where set up at all�察�are quickly monopolized by the English sparrow�察�a bird that the martin�察�courageous as a kingbird in attacking crows and hawks�察�tolerates as a neighbor only when it must。

Bradford Torrey tells of seeing quantities of long´necked squashes dangling from poles about the negro cabins all through the South。 One day he asked an old colored man what these squashes were for。

;Why�察�deh is martins' boxes�察─�said Uncle Remus。 ;No danger of hawks carryin' off de chickens so long as de martins am around。;

The Indians�察�too�察�have always had a special liking for this bird。 They often lined a hollowed´out gourd with bits of bark and fastened it in the crotch of their tent poles to invite its friendship。 The Mohegan Indians have called it ;the bird that never rests;a name better suited to the tireless barn swallow�察�Dr。 Abbott thinks。

Wasps�察�beetles�察�and all manner of injurious garden insects constitute its diet  another reason for its universal popularity。 It is simple enough to distinguish the martins from the other swallows by their larger size and iridescent dark coat�察�not to mention their song�察�which is very soft and sweet�察�like musical laughter�察�rippling up through the throat。


COWBIRD ��Molothrus ater�� Blackbird family

Called also�此�BROWN´HEADED ORIOLE�察�COW´PEN BIRD�察�COW BLACKBIRD�察  �COW BUNTING�察。�BROWN´HEADED COWBIRD�察�AOU 1998��

Length  7 to 8 inches。 About one´fifth smaller than the robin。 Male  Iridescent black�察�with head�察�neck�察�and breast glistening   brown。 Bill dark brown�察�feet brownish。 Female  Dull grayish´brown above�察�a shade lighter below�察�and   streaked with paler shades of brown。 Range  United States�察�from coast to coast。 North into British   America�察�south into Mexico。 Migrations  March。 November。 Common summer resident。

The cowbird takes its name from its habit of walking about among the cattle in the pasture�察�picking up the small insects which the cattle disturb in their grazing。 The bird may often be seen within a foot or two of the nose of a cow or heifer�察�walking briskly about like a miniature hen�察�intently watching for its insect prey。

Its marital and domestic character is thoroughly bad。 Polygamous and utterly irresponsible for its offspring�察�this bird forms a striking contrast to other feathered neighbors�察�and indeed is almost an anomaly in the animal kingdom。 In the breeding season an unnatural mother may be seen skulking about in the trees and shrubbery�察�seeking for ne

卦指朕村 貧匯匈 和匯匈 指欺競何 壘��3�� 家��3��

低辛嬬浪散議