握握弌傍利 > 凪麿窮徨慕 > bird neighbors >

及33嫗

bird neighbors-及33嫗

弌傍�� bird neighbors 忖方�� 耽匈3500忖

梓囚徒貧圭�鮗� ○ 賜 ★ 辛酔堀貧和鍬匈��梓囚徒貧議 Enter 囚辛指欺云慕朕村匈��梓囚徒貧圭�鮗� ● 辛指欺云匈競何��
!!!!隆堋響頼��紗秘慕禰厮宴和肝写偬堋響��



The position of the white marks on the tail feathers of this warbler�察�however�察�is the clue by which it may be identified at any season or any stage of its growth。 If the white bar runs across the middle of the warbler's tail�察�you can be sure of the identity of the bird。 A nervous and restless hunter�察�it nevertheless seems less shy than many of its kin。 Another pleasing characteristic is that it brings back with it in October the loud�察�clear�察�rapid whistle with which it has entertained its nesting mate in the Canada woods through the summer。


MOURNING WARBLER ��Geothlypis philadelphia�� Wood Warbler family

Called also�此�MOURNING GROUND WARBLER

Length  5 to 5。6 inches。 About an inch smaller than the English   sparrow。 Male  Gray head and throat�察�the breast gray�察�the feathers with   black edges that make them look crinkled�察�like crape。 The black   markings converge into a spot on upper breast。 Upper parts�察  �except head�察�olive。 Underneath rich yellow。 Female  Similar�察�but duller�察�throat and breast buff and dusky   where the male is black。 Back olive´green。 Range  ;Eastern North America�察�breeds from eastern Nebraska�察  �northern New York�察�and Nova Scotia northward�察�and south ward   along the Alleghanies to Pennsylvania。 Winters in the tropics。;    Chapman。 Migrations  May。 September。 Spring and autumn migrant。

Since Audubon met with but one of these birds in his incessant trampings�察�and Wilson secured only an immature�察�imperfectly marked specimen for his collection�察�the novice may feel no disappointment if he fails to make the acquaintance of this ;gay and agreeable widow。; And yet the shy and wary bird is not unknown in Central Park�察�New York City。 Even where its clear�察�whistled song strikes the ear with a startling novelty that invites to instant pursuit of the singer�察�you may look long and diligently through the undergrowth without finding it。 Dr。 Merriam says the whistle resembles the syllables ;true�察�true�察�true�察�tru�察�too�察�the voice rising on the first three syllables and falling on the last two。; In the nesting season this song is repeated over and over again with a persistency worthy of a Kentucky warbler。 It is delivered from a perch within a few feet of the ground�察�as high as the bird seems ever inclined to ascend。


NASHVILLE WARBLER ��Helminthophila ruficapilla�� Wood Warbler   family

Length  4。75 to 5 inches。 About an inch and a half smaller than   the English sparrow。 Male  Olive´green above�察�yellow underneath。 Slate´gray head and   neck。 Partially concealed chestnut patch on crown。 Wings and   tail olive´brown and without markings。 Female  Dull olive and paler�察�with brownish wash underneath。 Range  North America�察�westward to the plains�察�north to the Fur   Countries�察�and south to Central America and Mexico。 Nests north   of Illinois and northern New England�察�winters in tropics。 Migrations  April。 September or October。

It must not be thought that this beautiful warbler confines itself to backyards in the city of Nashville simply because Wilson discovered it near there and gave it a local name�察�for the bird's actual range reaches from the fur trader's camp near Hudson Bay to the adobe villages of Mexico and Central America�察�and over two thousand miles east and west in the United States。 It chooses open rather than dense woods and tree´bordered fields。 It seems to have a liking for hemlocks and pine trees�察�especially if near a stream that attracts insects to its shores�察�and Dr。 Warren notes that in Pennsylvania he finds small flocks of these warblers in the autumn migration�察�feeding in the willowy trees near little rivers and ponds。 Only in the northern parts of the United States is their nest ever found�察�for the northern British provinces are their preferred nesting ground。 One seen in the White Mountains was built on a mossy�察�rocky edge�察�directly on the ground at the foot of a pine tree�察�and made of rootlets�察�moss�察�needles from the trees overhead�察�and several layers of leaves outside�察�with a lining of fine grasses that cradled four white�察�speckled eggs。

Audubon likened the bird's feeble note to the breaking of twigs。


PINE WARBLER ��Dendroica vigorsii�� Wood Warbler family

Called also�此�PINE´CREEPING WARBLER

Length  5。5 to 6 inches。 A trifle smaller than the English   sparrow。 Male  Yellowish olive above�察�clear yellow below�察�shading to   grayish white�察�with obscure dark streaks on side of breast。 Two   whitish wing´bars�察�two outer tail feathers partly white。 Female  Duller�察�grayish white only faintly tinged with yellow   underneath。 Range  North America�察�east of the Rockies�察�north to Manitoba�察  �And south to Florida and the Bahamas。 Winters from southern   Illinois southward。 Migrations  March or April。 October or later。 Common summer   resident。

The pine warbler closely presses the myrtle warbler for the first place in the ranks of the family migrants�察�but as the latter bird often stays north all winter�察�it is usually given the palm。 Here is a warbler�察�let it be recorded�察�that is fittingly named�察�for it is a denizen of pine woods only�察�most common in the long stretches of pine forests at the south and in New York and New England�察�and correspondingly uncommon wherever the woodsman's axe has laid the pine trees low throughout its range。 Its ;simple�察�sweet�察�and drowsy song�察─�writes Mr。 Parkhurst�察�is always associated ;with the smell of pines on a sultry day。; It recalls that of the junco and the social sparrow or chippy。

Creeping over the bark of trees and peering into every crevice like a nuthatch�察�running along the limbs�察�not often hopping nervously or flitting like the warblers�察�darting into the air for a passing insect�察�or descending to the ground to feed on seeds and berries�察�the pine warbler has�察�by a curious combination�察�the movements that seem to characterize several different birds。

It is one of the largest and hardiest members of its family�察�but not remarkable for its beauty。 It is a sociable traveller�察�cheerfully escorting other warblers northward�察�and welcoming to its band both the yellow redpolls and the myrtle warblers。 These birds are very often seen together in the pine and other evergreen trees in our lawns and in the large city parks。


PRAIRIE WARBLER ��Dendroica discolor�� Wood Warbler family

Length  4。75 to 5 inches。 About an inch and a half shorter than   the English sparrow。 Male  Olive´green above�察�shading to yellowish on the head�察�and   with brick´red spots on back between the shoulders。 A yellow   line over the eye�察�wing´bars and all under parts bright yellow�察  �heavily streaked with black on the sides。 Line through the eye   and crescent below it�察�black。 Much white in outer tail   feathers。 Female  Paler�察�upper parts more grayish olive�察�and markings   Less distinct than male's。 Range  Eastern half of the United States。 Nests as far north as   New England and Michigan。 Winters from Florida southward。 Migrations  May。 September。 Summer resident。

Doubtless this diminutive bird was given its name because it prefers open country rather than the woods  the scrubby undergrowth of oaks�察�young evergreens�察�and bushes that border clearings being as good a place as any to look for it�察�and not the wind´swept�察�treeless tracts of the wild West。 Its range is southerly。 The Southern and Middle States are where it is most abundant。 Here is a wood warbler that is not a bird of the woods  less so�察�in fact�察�than either the summer yellowbird ��yellow warbler�� or the palm warbler�察�that are eminently neighborly and fond of pasture lands and roadside thickets。 But the prairie warblers are rather more retiring little sprites than their cousins�察�and it is not often we get a close enough view of them to note the brick´red spots on their backs�察�which are their distinguishing marks。 They have a most unkind preference for briery bushes�察�that discourage human intimacy。 In such forbidding retreats they build their nest of plant´fibre�察�rootlets�察�and twigs�察�lined with plant´down and hair。

The song of an individual prairie warbler makes only a slight impression。 It consists ;of a series of six or seven quickly repeated tees�察�the next to the last one being the highest; ��Chapman��。 But the united voices of a dozen or more of these pretty little birds�察�that often sing together�察�afford something approaching a musical treat。


WILSON'S WARBLER ��Sylvania pusila�� Wood Warbler family

Called also�此�BLACKCAP�察�GREEN BLACK´CAPPED WARBLER�察�WILSON'S   FLYCATCHER

Length  4。75 to 5 inches。 About an inch and a half shorter than   the English sparrow。 Male  Black cap�察�yellow forehead�察�all other upper parts    olive´green�察�rich yellow underneath。 Female  Lacks the black cap。 Range  North America�察�from Alaska and Nova Scotia to Panama。   Winters south of Gulf States。 Nests chiefly north of the United   States。 Migrations  May。 September。 Spring and autumn migrant。

To see this strikingly marked little bird one must be on the sharp lookout for it during the latter half of May�察�or at the season of apple bloom�察�and the early part of September。 It passes northward with an almost scornful rapidity。 Audubon mentions having seen it in Maine at the end of October�察�but this specimen surely must have been an exceptional laggard。

In common with several others of its family�察�it is exceedingly expert in catching insects on the wing�察�but it may be known as no true flycatcher from the conspicuous rich yellow of its under parts�察�and also from its habit of returning from a midair sally to a different perch from the one it left to pursue its dinner。 A true flycatcher usually returns to its old perch after each hunt。

To indulge in this aerial chase with success�察�these warblers select for their home and hunting ground some low woodland growth where a sluggish stream attracts myriads of insects to the boggy neighborhood。 Here they build their nest in low bushes or upon the ground。 Four or five grayish eggs�察�sprinkled with cinnamon´colored spots in a circle around the larger end�察�are laid in the grassy cradle in June。 Mr。 H。 D。 Minot found one of these nests on Pike's Peak at an altitude of 11��000 feet�察�almost at the limit of vegetation。 The same authority compares the bird's song to that of the redstart and the yellow warbler。


YELLOW REDPOLL WARBLER ��Dendroica palmarum hypochrysea�� Wood   Warbler family

Called also�此�YELLOW PALM WARBLER�察。�the two former palm warbler   species combined as PALM WARBLER�察�AOU 1998��

Length  5。5 to 5。75 inches。 A little smaller than the English   sparrow。 Male and Female  Chestnut crown。 Upper parts brownish olive�察  �greenest on lower back。 Underneath uniform bright yellow�察  �streaked with chestnut on throat�察�breast�察�and sides。 Yellow   line over and around the eye。 Wings unmarked。 Tail edged with   olive´green�察�a few white spots near tips of outer quills。 More   brownish above in autumn�察�and with a grayish wash over the   yellow under parts。 Range  Eastern parts of North America。 Nests from Nova Scotia   northward。 Winters in the Gulf States。 Migrations  April。 October。 Spring and autumn migrant。

While the uniform yellow of this warbler's under parts in any plumage is its distinguishing mark�察�it also has a flycatcher's trait of constantly flirting its tail�察�that is at once an outlet for its superabundant vivacity and a fairly reliable aid to identification。 The tail is jerked�察�wagged�察�and fl

卦指朕村 貧匯匈 和匯匈 指欺競何 壘��3�� 家��3��

低辛嬬浪散議