握握弌傍利 > 凪麿窮徨慕 > bird neighbors >

及24嫗

bird neighbors-及24嫗

弌傍�� bird neighbors 忖方�� 耽匈3500忖

梓囚徒貧圭�鮗� ○ 賜 ★ 辛酔堀貧和鍬匈��梓囚徒貧議 Enter 囚辛指欺云慕朕村匈��梓囚徒貧圭�鮗� ● 辛指欺云匈競何��
!!!!隆堋響頼��紗秘慕禰厮宴和肝写偬堋響��




When nesting time arrives  that is to say�察�towards the end of the summer  they give up their gregarious habits and live in pairs�察�billing and kissing like turtle´doves in the orchard or wild crabtrees�察�where a flat�察�bulky nest is rather carelessly built of twigs�察�grasses�察�feathers�察�strings  any odds and ends that may be lying about。 The eggs are usually four�察�white tinged with purple and spotted with black。

Apparently they have no moulting season�察�their plumage is always the same�察�beautifully neat and full´feathered。 Nothing ever hurries or flusters them�察�their greatest concern apparently being�察�when they alight�察�to settle themselves comfortably between their over´polite friends�察�who are never guilty of jolting or crowding。 Few birds care to take life so easily�察�not to say indolently。

Among the French Canadians they are called Recollet�察�from the color of their crest resembling the hood of the religious order of that name。 Every region the birds pass through�察�local names appear to be applied to them�察�a few of the most common of which are given above。

Of the three waxwings known to scientists�察�two are found in America�察�and the third in Japan��


BROWN CREEPER ��Certhia familiaris americana�� Creeper family

Length  5 to 5。75 inches。 A little smaller than the English   sparrow。 Male and Female  Brown above�察�varied with ashy´gray stripes and   small�察�lozenge´shaped gray mottles。 Color lightest on head�察  �increasing in shade to reddish brown near tail。 Tail paler   brown and long�察�wings brown and barred with whitish。 Beneath   grayish white。 Slender�察�curving bill。 Range  United States and Canada�察�east of Rocky Mountains。 Migrations  April。 September。 Winter resident

This little brown wood sprite�察�the very embodiment of virtuous diligence�察�is never found far from the nuthatches�察�titmice�察�and kinglets�察�though not strictly in their company�察�for he is a rather solitary bird。 Possibly he repels them by being too exasperatingly conscientious。

Beginning at the bottom of a rough´barked tree ��for a smooth bark conceals no larvae�察�the creeper silently climbs upward in a sort of spiral�察�now lost to sight on the opposite side of the tree�察�then reappearing just where he is expected to�察�flitting back a foot or two�察�perhaps�察�lest he overlooked a single spider egg�察�but never by any chance leaving a tree until conscience approves of his thoroughness。 And yet with all this painstaking workman's care�察�it takes him just about fifty seconds to finish a tree。 Then off he flits to the base of another�察�to repeat the spiral process。 Only rarely does he adopt the woodpecker process of partly flitting�察�partly rocking his way with the help of his tail straight up one side of the tree。

Yet this little bird is not altogether the soulless drudge he appears。 In the midst of his work�察�uncheered by summer sunshine�察�and clinging with numb toes to the tree´trunk some bitter cold day�察�he still finds some tender emotion within him to voice in a ;wild�察�sweet song; that is positively enchanting at such a time。 But it is not often this song is heard south of his nesting grounds。

The brown creeper's plumage is one of Nature's most successful feats of mimicry  an exact counterfeit in feathers of the brown´gray bark on which the bird lives。 And the protective coloring is carried out in the nest carefully tucked under a piece of loosened bark in the very heart of the tree。


PINE SISKIN ��Spinus pinus�� Finch family

Called also�此�PINE FINCH�察�PINE LINNET

Length  4。75 to 5 inches。 Over an inch smaller than the English   sparrow。 Male and Female  Olive´brown and gray above�察�much streaked and   striped with very dark brown everywhere。 Darkest on head and   back。 Lower back�察�base of tail�察�and wing feathers pale   sulphur´yellow。 Under parts very light buff brown�察�heavily   streaked。 Range  North America generally。 Most common in north latitudes。   Winters south to the Gulf of Mexico。 Migrations  Erratic winter visitor from October to April。   Uncommon in summer。

A small grayish´brown brindle bird�察�relieved with touches of yellow on its back�察�wings�察�and tail�察�may be seen some winter morning roving on the lawn from one evergreen tree to another�察�clinging to the pine cones and peering attentively between the scales before extracting the kernels。 It utters a call´note so like the English sparrow's that you are surprised when you look up into the tree to find it comes from a stranger。 The pine siskin is an erratic visitor�察�and there is always the charm of the unexpected about its coming near our houses that heightens our enjoyment of its brief stay。

As it flies downward from the top of the spruce tree to feed upon the brown seeds still clinging to the pigweed and goldenrod stalks sticking out above the snow by the roadside�察�it dips and floats through the air like its charming little cousin�察�the goldfinch。 They have several characteristics in common besides their flight and their fondness for thistles。 Far at the north�察�where the pine siskin nests in the top of the evergreens�察�his sweet´warbled  love´song is said to be like that of our ;wild canary's�察─�only with a suggestion of fretfulness in the tone。

Occasionally some one living in an Adirondack or other mountain camp reports finding the nest and hearing the siskin sing even in midsummer�察�but it is�察�nevertheless�察�considered a northern species�察�however its erratic habits may sometimes break through the ornithologist's traditions。


SMITH'S PAINTED LONGSPUR ��Calcarius pictus�� Finch family

��Called also�此�SMITH'S LONGSPUR�察�AOU 1998��

Length  6。5 inches。 About the size of a large English sparrow。 Male and Female  Upper parts marked with black�察�brown�察�and   white�察�like a sparrow�察�brown predominant。 Male bird with more   black about head�察�shoulders�察�and tail feathers�察�and a whitish   patch�察�edged with black�察�under the eye。 Underneath pale brown�察  �shading to buff。 Hind claw or spur conspicuous。 Range  Interior of North America�察�from the arctic coast to   Illinois and and Texas�察�Migrations  Winter visitor。 Without   fixed season。

Confined to a narrower range than the Lapland longspur�察�this bird�察�quite commonly found on the open prairie districts of the middle West in winter�察�is�察�nevertheless�察�so very like its cousin that the same description of their habits might very well answer for both。 Indeed�察�both these birds are often seen in the same flock。 Larks and the ubiquitous sparrows�察�too�察�intermingle with them with the familiarity that only the starvation rations of midwinter�察�and not true sociability�察�can effect�察�and�察�looking out upon such a heterogeneous flock of brown birds as they are feeding together on the frozen ground�察�only the trained field ornithologist would find it easy to point out the painted longspurs。

Certain peculiarities are noticeable�察�however。 Longspurs squat while resting�察�then�察�when flushed�察�they run quickly and lightly�察�and ;rise with a sharp click�察�repeated several times in quick succession�察�and move with an easy�察�undulating motion for a short distance�察�when they alight very suddenly�察�seeming to fall perpendicularly several feet to the ground。; Another peculiarity of their flight is their habit of flying about in circles�察�to and fro�察�keeping up a constant chirping or call。 It is only in the mating season�察�when we rarely hear them�察�that the longspurs have the angelic manner of singing as they fly�察�like the skylark。 The colors of the males�察�among the several longspurs�察�may differ widely�察�but the indistinctly marked females are so like each other that only their mates�察�perhaps�察�could tell them apart。


LAPLAND LONGSPUR ��Calcarius lapponicus�� Finch family

Called also�此�LAPLAND SNOWBIRD�察�LAPLAND LARK BUNTING

Length  6。5 to 7 inches。 trifle larger than the English sparrow。 Male  Color varies with season。 Winter plumage�此�Top of head   black�察�with rusty markings�察�all feathers being tipped with   white。 Behind and below the eye rusty black。 Breast and   underneath grayish white faintly streaked with black。 Above   reddish brown with black markings。 Feet�察�which are black�察�have   conspicuous�察�long hind claws or spur。 Female  Rusty gray above�察�less conspicuously marked。 Whitish   below。 Range  Circumpolar regions�察�northern United States�察�occasional   in Middle States�察�abundant in winter as far as Kansas and the   Rocky Mountains。 Migrations  Winter visitors�察�rarely resident�察�and without a   Fixed season。

This arctic bird�察�although considered somewhat rare with us�察�when seen at all in midwinter is in such large flocks that�察�before its visit in the neighborhood is ended�察�and because there are so few other birds about�察�it becomes delightfully familiar as it nimbly runs over the frozen ground�察�picking up grain that has blown about from the barn�察�when the seeds of the field are buried under snow。 This lack of fear through sharp hunger�察�that often drives the shyest of the birds to our very doors in winter�察�is as pathetic as it is charming。 Possibly it is not so rare a bird as we think�察�for it is often mistaken for some of the sparrows�察�the shore larks�察�and the snow buntings�察�that it not only resembles�察�but whose company it frequently keeps�察�or for one of the other longspurs。

At all seasons of the year a ground bird�察�you may readily identify the Lapland longspur by its tracks through the snow�察�showing the mark of the long hind claw or spur。 In summer we know little or nothing about it�察�for�察�with the coming of the flowers�察�it is off to the far north�察�where�察�we are told�察�it depresses its nest in a bed of moss upon the ground�察�and lines it with fur shed from the coat of the arctic fox。


CHIPPING SPARROW ��Spizella socialis�� Finch family

Called also�此�CHIPPY�察�HAIR´BIRD�察�CHIP´BIRD�察�SOCIAL SPARROW

Length  5 to 5。5 inches。 An inch shorter than the English   sparrow。 Male  Under the eye�察�on the back of the neck�察�underneath�察�and   on the lower back ash´gray。 Gray stripe over the eye�察�and a   blackish brown one apparently through it。 Dark red´brown crown。   Back brown�察�slightly rufous�察�and feathers streaked with black。   Wings and tail dusty brown。 Wing´bars not conspicuous。 Bill   black。 Female  Lacks the chestnut color on the crown�察�which is   Streaked with black。 In winter the frontlet is black。 Bill   brownish。 Range  North America�察�from Newfoundland to the Gulf of Mexico   And westward to the Rockies。 Winters in Gulf States and Mexico。   Most common in eastern United States。 Migrations  April。 October。 Common summer resident�察�many birds   remaining all the year from southern New England southward。

Who does not know this humblest�察�most unassuming little neighbor that comes hopping to our very doors�察�this mite of a bird with ;one talent; that it so persistently uses all the day and every day throughout the summer�拭�Its high�察�wiry trill�察�like the buzzing of the locust�察�heard in the dawn before the sky grows even gray�察�or in the middle of the night�察�starts the morning chorus�察�and after all other voices are hushed in the evening�察�its tremolo is the last bed´song to come from the trees。 But however monotonous such cheerfulness sometimes becomes when we are surfeited with real songs from dozens of other throats�察�there are long periods of midsummer silence that it punctuates most acceptably。

Its call´note�察�chip� �chip� �from which several of its popular names are derived�察�is altogether different

卦指朕村 貧匯匈 和匯匈 指欺競何 壘��3�� 家��3��

低辛嬬浪散議